Каква мајка, таква ќерка! Бремената пејачка објави слика од ултразвук од бебето и ги насмеа фановите!

12 мај, 2020
кети

Пејачката Кети Пери и актерот Орландо Блум го очекуваат нивното прво заедничко дете, а таа блеска во бременоста.

Кети изгледа прекрасно и секогаш е насмеана, а една од работите која и предизвикала дополнителна насмевка била средбата со бебето. Пејачката објавила слика од ултразвукот од бебето кое во еден момент го покажало средниот прст.

–Кога неродената ќерка ќе ти покаже среден прст, знаеш на што можеш да се надеваш- напишала идната мајка.