Канје Вест изгради огромен бел ѕид околу својот имот! Светот е повторно во ШОК од лудиот потег на раперот!

14 септември, 2020
вест


Американскиот рапер Кание Вест не престанува да ја шокира светската јавност.

Овој пат ги заинтригира сите кога се појавија фотографии од огромен бел ѕид кој ги затвори неговиот имот и црквата.


Инаку, тој неодамна изненади со својата изјава и бизарна имитација кога минатиот викенд направи драматичен влез во неделната служба, кога со своите деца „шеташе по вода“, како Исус Христос. Како што пишуваат странските медиуми, тој сакал да го „заштити“ својот ранч од неверници со подигање на ѕидот.