Карантински роденден за познатиот пејач!

8 јуни, 2020
tara 1

Изминатиов продолжен викенд Скопје заедно со уште неколку општини во Македонија беа ставени под целосен, 80 часовен карантин.

И додека многумина решија да избегаат во општините каде што имаше делумен карантин, нашиот познат пејач Алексдандар Тарабунов реши да остане дома и да го прослави роденденот во самоизолација.

Додуша, не беше комплетно сам. Друштво му правеше и неговата гитара.

Кога си музичар се е полесно, па и времето поминува побрзо.

Роденденот од сè срце му го честиташе и неговата колешка Елена Ристеска.