Карди Би го запали интернетот со својата нова тетоважа

24 мај, 2020
Cardi-B-finally-unveils-her-massive-tattoo-that-took-‘six-months%u2019-to-complete

„Во ред е луѓе. Еве ја. Потребни ми беа неколку месеци но конечно е готова. Ова е мојата нова тетоважа“ – напишала раперката на видео записот кој го објавила на Instagram.

Исто така и тату мајсторот го споделил ова видео, кој навел дека му биле потребни повеќе од 60 часа работа во 10 различни градови.

Фотографијата на која се гледа целата тетоважа собрала околу 6,8 милиони лајкови, а видеото го погледнале дури 8 милиони луѓе.