Кендал и Кајли искрено за односот со нивниот татко кој го промени полот

13 јуни, 2020
kendall-kylie-line04-land

Пред пет години, Кејтлин Џенер ги извести своите деца дека сака да го промени полот.

  • “Искрено, да имаше една од нив две проблем со мојата желба, јас немаше да го направам тоа” – вели Кејтлин.
  • “Кога мојот татко за прв пат се изјасни како трансородна личност, нашата поврзаност, автоматски се зголеми. Кејтлин конечно беше искрена со нас. Од тогаш, започнавме да зборуваме за нејзиното долго криење на емоциите. Додека растевме, тоа не се случуваше, а тато избегнуваше разговори поврзани со емоции, затоа сметам дека неговата промена на полот, беше огромен чекор за подобрување на нашиот однос” – изјави Кендал Џенер.
View this post on Instagram

❤️

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on