Ким Кардашијан и Канје Вест го тужат својот поранешен телохранител, еве зошто…

2 јуни, 2020
k67ve51z-169


Ким и Канје подготвуваат тужба против поранешниот телохранител за 10 милиони долари.

Ким Кардашијан и нејзиниот сопруги музичар Канје Вест, се заканија на нивниот поранешен телохранител со мултимилионска тужба, јавуваат странските медиуми. Тие тврдат дека Стив Станулис дал „лажни и клеветнички“ изјави за славниот рапер и дека на тој начин го прекршил договорот за доверливост.


Станулис, кој, наводно, бил отпуштен од раперот во 2016 година, изјавил дека му биле дадени „смешни правила“ што морал да ги следи и дека Кание Вест е „еден од најнезгодните луѓе со кои морал да работи во текот на неговата кариера“.

Славниот музичар очекуваше телохранителот да не му приоѓа и секогаш да биде барем десет чекори подалеку. Исто така, Канје Вест би добил напади на бес ако Станилус се тргнел додека папараците биле околу нив.

Станилус на Инстаграм веднаш по подкастот во кој зборуваше за славниот рапер и во својата изјава истакна дека сè е извадено од контекст, дека тој го сметал музичарот за една од највредните луѓе со кои се запознал и дека не чувствува ништо друго освен почит кон раперот и кон неговата сопруга Ким Кардашијан.