Ким Кардашијан и Канје Вест откриле како живеат во карантин!

21 мај, 2020
ким

Ким Кардашијан и Канје Вест поголемиот дел од времето го поминуваат заедно во карантин.

Тие поминуваат многу време заедно и со децата и супер се сложуваат!

Извор близок до парот открил дека и двајцата се обидуваат да држат баланс помеѓу работата, учењето на децата и времето за играње.

Се чини дека Канје ужива многу повеќе во застојот играјќи си со децата и гледајќи филмови додека ужива во готвењето на Ким.

Парот е благодарен за времето што го поминуваат заедно, среќни се што се безбедни и здрави за време на пандемијата.