Ќерката на Карлеуша на Инстраграм ја следат скоро 70000 луѓе!

15 мај, 2020
_uploads_thumbs_resize_800x420_336265

Атина би сакала да биде манекенка, а што се донесува до брендовите кои сака да ги носи, сеедно и е, бидејќи сите се добри.

Малечката Атина Тошич тренира гимнастика, оди на јавање, обожава да се дотерува, облеката која ја носи е брендирана и врсниците ја обожуваат.

Фотографиите од Атина и колку личи на својата мајка може да ги погледнете во галеријата.