Кога и како познатите ја изгубиле својата невиност: Некои тоа го направиле навистина многу млади

18 јуни, 2020
veljko

Познатите личности од овие простори отворено зборуваа во јавноста за нивните први сексуални искуства.

Така боксерот Вељко Ражнатовиќ пред неколку години во емисијата „Амиџи“, откри на колку години ја изгуби невиноста и какво сеќавање има за тоа искуство.

  • „Не беше убаво искуство, дури беше трауматично. Јас имав 12-13 години, а таа имаше 16 години. Тоа се случи во мојата соба, а веднаш потоа се јавив на мајка ми и реков: „Мамо, се случи“, раскажа Ражнатовиќ.

Водителот Огњен Амиџиќ ја изгуби невиноста на 15-годишна возраст.

  • „Според мое уверување, првиот секс го доживеав на 15-годишна возраст. Во тоа време, верував дека имам секс, но сега кога размислувам за тоа, мислам дека направив сè, но тоа не. Се сеќавам дека поканив една пријателка од средно училиште во станот, кога моите не беа дома и тогаш правевме нешто што не може да се смета за секс “ искрено раскажа Огнен.

За водителката Сузана Манчиќ, губењето на невиноста беше убаво искуство.

  • „Губењето невиност е трауматично искуство, затоа што тогаш завршувате еден живот и започнувате друг. За мене беше убаво, како за прв пат, а јас ја изгубив невиноста на 16-годишна возраст. Бев толку за заљубена во тој човек што само сакав да му се предадам. Во тоа време, долната граница беше 16 години, и морам да кажам дека едвај чекав да наполнам 16 за да уживам со него“, изјави Сузана.

Цеца Ражнатовиќ чекала да стане возрасна личност за да ја изгуби невиноста

  • “Ја изгубив невиноста на возраст од 18 и пол години. Од оваа гледна точка, сè е во мојата убава меморија” – рече фолк вездата за Ало пред неколку години.