Кога камерите ќе се исклучат популарната водителка е сосема друга личност: „НАЈЗЛОБНА НА СВЕТОТ…“

12 мај, 2020
ellen

Славната водителка Елен Деџенерс во април беше нападната на социјалните мрежи откако изјавила дека самоизолацијата тешко и паднала и се осеќа како во затвор.

Поранешните членови на тимот на пополарнта ТВ шоу водителка истакнале дека таа не секогаш е љубезна како што се прикажувала во јавноста. Последниве неколку денови се погласни се гласините дека позади затворени врати водителката е сосема друга личност: „Дали секогаш е љубезна?Не. Ме нервира што луѓето мислат дека она е добра и мила а всушност е сосема обратното.“ изјави поранешен нејзин вработен.

Целата сторија за водителката започна во месец март кога Кевин Т. Портер преку својот профил на Twitter ги повика луѓето да споделуваат стории и настани поврзани со Елен да би на тој начин собере пари за помош на бездомниците. Во коментарите посебно се истакнувале оние негативните според кои Елен била една од најзлобните личности на планетава.

Славнта водителка беше остро и негативно критикувана на социјалните мрежи кога во април изјави дека самоизолацијатта многу тешко ја доживува и дека се осеќа како во затвор. Многу од коментарите се однесувале на тоа дека таа е во самоизолација во својата вила во Санта Барбара опкружена со луксуз додека затворениците не знаат што ги чека.

Исто така била критикувана и од страна на 20-тина вработените во нејзиното шоу бидејќи им ги намалила платите за 60 % додека во исто време најмила посебен тим кој ќе се грижи за емитувањето и околу снимањето на нејзиното шоу од нејзиниот дом.

Според некој претпоставки Елен Деџенерс за своето шоу годишно заработува дури 89 милиони долари, додека пак нејзината вредност се проценува околу 490 милиони долари.