Кога лавовите го прегрнуваат човекот, тоа изгледа вака!

16 мај, 2020
Кога лавовите го прегрнуваат човекот, тоа изгледа вака!

Овој човек обожава диви ѕверови, кои стануваат питоми покрај него!

Љубовта понекогаш навистина нема граници.

Лавовите се диви ѕверови од кои многу стравуваат, но не и Адолфо Карам. Тој обожава диви животни и поминува многу време со нив. Кога чуварот на Зоолошката градина ја отвори портата, лавот што го знаеше Адолфо од порано, среќно му се фрли во рацете. Што мислите, дали го турна на подот?

Погледнете ги емотивните средби меѓу дивите животни и овој човек, во видеото на почетокот на текстот.