Кој е морничавиот човек од фотографијата на Џенифер Лопез?

21 мај, 2020
џ ло

Пред некој ден Џенифер Лопез постираше слика во опрема за вежбање. Сите се воодушевија од нејзината форма и свеж изглед. Но она што никој не го очекуваеше е морничавиот човек со покриена уста кој се појавува во позадината на фотографијата.

Изгледа како човекот да ја “манијачи” ѕвездата. Со оглед на ситуацијата и карантинот, прашањето е, кој е непознатиот човек во куќата на Џеј Ло?

Но, мистеријата е решена. Имено, свршеникот на пејачката, Алекс Родригез имал Zoom конференција во соседната соба која била проектирана на голем екран. Па човекот што изгледа како да ја демне Џеј Ло бил всушност дел од конференцијата на Алекс.