Која е довојката која го има освоено срцето на големиот заводник Метју Меконахи

28 мај, 2020
intro-1550001678

Нивната љубовна приказна била различна од самиот почеток. Парок одлучил да се венча 2 години откако го добија своето второ дете после 14 години заеднички живот.

Иако се појавува во многу романтични филмови Метју не ни помислувал дека ќе заљуби во реалниот свет. Таа 2006 година бил сосема задоволен со својот самотнички живот се додека една вечер не бил во бар со своите пријатели и заприметил некоја фигура која вредело да се запознае. Тој и пришол и ја замолил да и се придружи на нејзината маса и така почнала вистинаската љубовна приказна. Тој и ден денес кажува дека уште тогаш знаел дека таа е таа со која сакал да се забавува цел живот.

Камила вели дека таа вечер не го ни препознала кога и пришол се до моментот кога не им пришол заедничјиот пријател Ленс Армстронг сфатила кој седнал до неа. Толку се исплашила од целата приказна што посакала да побегне од него меѓутоа тој не го дозволил тоа.

Тие своето прво дете го добиле во 2008 година, синот Леви, а во 2010 година и ќерката Вида.