Кончита Вурст 6 години по Евросонг изгледа сосема поинаку!

14 октомври, 2020
a2b327e6-f48f-4462-8bb8-8687d0aa3a99


Шест години по победата на Евровизија, Кончита Вурст изгледа како сосема друга личност. Кончита, или Том Вурст, денес носи кратка коса, подолга машка брада и пирс на носот, а има малку поинаков стил на облекување отколку во 2014 година, кога ја освои цела Европа. Судејќи според фотографиите на Инстаграм, шминката е поретка.