Криминалец, уметник… риалити ѕвезда- Кристијан Голубовиќ разголен до “даска”

10 мај, 2020
Криминалец, уметник… риалити ѕвезда- Кристијан Голубовиќ разголен до “даска”

Во интервјуто во прилог ќе го видите разобличувањето на една мега ѕвезда последниве недели Кристијан Голубовиќ. Од Видимо се у читуљи до денес Кристијан од најобична Белградска бараба, до Балкански шоу мен.