Крис Еванс има одличен совет ако ви е тешко во изолација

6 мај, 2020
Naslovna

Познатите личности станаа тренери во животот уште откако оваа здравствена криза удри половина од планетата. Крис Хемсворт е наша водечка ѕвезда, особено затоа што тој ни даде Центар, погодна апликација бесплатно и тој крши коски на Netflix во новиот филм „Екстракција“, за да можеме да ги завршиме нашите искуства во паника за 2 часа.

Сега неговиот колега Авенџер му се придружи во советувањето на масите. На прашањето како да се извлече од тешките моменти во оваа ситуација, тој даде неколку одлични совети.

„Знаете кој е мојот совет? Усвојте куче! Секој треба да добие куче. Ако не сакате куче во животот, особено во ова време, многу пропуштате “. Еванс има куче Доџер, што воопшто не е лошо во овов карантин.

„Поголемиот дел од времето го поминувам во градината со моето куче или кујната. Моето куче е тука јасно победник. Се обидувам да ја одржувам истата рутина во текот на денот. Сакам да поминувам време дома, за да не чувствувам потреба да излегувам секој ден. Повеќето од моето слободно време го поминував во читање книги и Доџерс “. Ако поради некоја причина не можете да имате куче – само следете неколку кучиња на Инстаграм и ќе ви биде малку поубаво во животот.