Кристијан доживa страшна несреќа кај Пирот! Голубовиќ со изгореници, а болката е ужасна!

28 април, 2020
1407063_kristijan-jokic-stefan-jokic_ls

Кристијан Голубовиќ доживеа шок несреќа на Стара Планина кај Пирот, кога тенџере падна на неговата десна нога и се истури варен грав. Се пожали на болка, а потоа откри дека играл фудбал со ќерката на тревата еден час подоцна и изјави дека е човек од челик.

„Бевме на езерото кога се случи тоа. На некој во моето друштво случајно му падна тенџере со грав, а тоа заврши на мојата десна нога. Бев бос, во влечки за на плажа и се здобив со изгореници. Болката е ужасна! Сега ги мачкам нозете со разни масти “, изјави тој за локалните медиуми.

Сепак, ова не сметаше на неговото движење воопшто.

„Еден час подоцна, бев бос, играв фудбал на тревата со мојата ќерка. Јас сум направен од челик, буквално”, заклучи тој.