Кристијан Голубовиќ жестоко ја искритикува Луна Џогани, а потоа се надоврза на Марко!

9 мај, 2020
џогани

Кристијан Голубовиќ нема убаво мислење за моментално најголемата реалити ѕвезда Луна Џогани. Тој жестоко ја искритикува, па се надоврза на Марко Миjковиќ.

„Таа ги става рацете во задникот пред милионска публика и потоа си ги мириса. И тогаш кога таквата личност ќе победи во реалити шоу, мене повторно ми доаѓа да се убијам. Еј, девојка од 20тина години, се заглавува во такво нешто пред нејзините татко и мајка. А целата нацијата се занимава со личност која пред своите родители има сексуални односи со Марко Миjковиќ, сељак од Брус “, вели Кристијан.

Идниот член на „Задруга“ вели дека тој патувал низ целиот свет, но дека не видел нешто слично на Џогани, а тоа што го прави Луна го видел само во бордели и јавни куќи.

„Поминав низ 137 земји, но она што го прави Луна го видов само во бордели и јавни куќи“, заклучува Голубовиќ.