Кристијан за првите 10 милиони марки! За покојната мајка и флеките на рацете…И само да слушнете со што сакал да се занимава…

7 мај, 2020
kristijan

Александар Кристијан Голубовиќ  гостувајќи во емисија откри дека за прв пат во животот видел 10 милиони марки во куфер кај неговата мајка Миланка. Тој ја опишува како мајка која секогаш била подготвена да стори СЕ за него, но и се запрашал што работи, кога “очите му паднале” на тие пари.

Патем, Миланка Голубовиќ почина на самиот почеток на 2019 година и беше погребана на гробиштата Лешче во Белград, во семејната гробница во која бил погребан и таткото на Кристијан, Србољуб Кича Голубовиќ.

“Едноставно таа беше пожртвувана мајка која беше подготвена да стори СЕ. Јас кај таа жена за птв пат во мојот живот видов 10 милиони марки во тој куфер. Јас велам: ‘Што прави оваа моја мајка?”, рече Кристијан во” Гламур специјал “, раскажувајќи за на неговиот живот и бурното минато и откривајќи детали од кои многу малку се познати во јавноста.

Меѓу другото, тој споменува дека некогаш гаселе цигари на рака, па затоа има бели флеки, а потоа открил со што сакал да се занимава во младоста.

„Отсекогаш сум сакал да бидам кардиохирург “, признал Кристијан во својата искрена исповед.