Легендарниот актер беше шармер до самиот крај, тој секогаш ја користеше можноста да и се удвара на сопругата на својот син

18 мај, 2020
Naslovna

Легендарниот актер Кирк Даглас почина на 104-годишна возраст во февруари годинава, а неговиот син, исто така познат актер Мајкл, откри детали од нивниот живот.

75-годишниот актер посочи дека Кирк бил шармер до самиот крај и честопати ја користел можноста да флертува со сопругата на неговиот син, Кетрин Зета-Џонс .

“Нема никој како него. Татко ми е сосема друга генерација од онаа што ја знаеме денес”, рече Мајкл. Актерот посочува дека неговиот татко живеел среќен живот и бил посветен на својата работа, но и на семејството. Тој додава дека го ценел и она што го правел за Зета-Џонс. Актерката, исто така, ги коментираше постојаните флертувања на Кирк, но вели дека тоа било само шега. Таа се восхитува на посветеноста што ја имаше нејзиниот свекор. Благодарение на Кирк, Кетрин и Мајкл учествуваат во Фондацијата Телевизија Motion Picture и собираат пари за колегите од филмската индустрија погодени од пандемијата на коронавирус на кој било начин.