Лејди Гага има силиконски гради? Фото без прлсук, а деколтето никогаш поголемо!

19 јуни, 2020
2253977_profimedia0532987964-1_ls

Лејди Гага ретко кога сме ја виделе во природно светло, но овој пат го стори тоа на социјалните мрежи.

Сепак, не само што имиџот на Гага привлече внимание, туку и нејзините бујни гради беа во преден план. Многумина се прашуваа дали пејачката се подложилаа на козметичка операција и стави силикски гради.

“Размислувам за целиот свет и испраќам љубов. Одам во круг и понекогаш размислувам за работите што сакам да ги кажам. Сакам да кажам дека те сакам”, напишала Гага, додека некои коментирале дека пејачката само ставила некој килограм повеќе.