Лепа Брена ги загрижи фановите: „Тогаш нешто ќе те промени и не можеш да бидеш истиот човек од вчера…“

7 мај, 2020
лепа

Лепа Брена, која од самиот почеток на вонредната состојба времето го поминува во луксузна вила на Бежаниска коза со сопругот Бобо Живојиновиќ, е многу активна на социјалните мрежи.
Последната објава на Инстаграм малку ги изненади сите, споделувајќи поука за живот напишана од Меша Селимовиќ.


„И тогаш нешто ќе ве смени, сфаќате дека не можете да бидете тој човек од вчера и не знаете кој ќе бидете утре“, напиша Брена.