Лепа Брена ја предвиде смртта на тапанарот на групата “Slatki greh”! Непосредно пред да почине нејзиниот пријател пејачката го објави ова!

23 мај, 2020
brena

Бранислав Мијатовиќ Мија, еден од основачите на групата “Slatki greh”, со која Лепа Брена ја започна својата кариера, почина денес по долга и тешка болест.

На Саша Поповиќ, режисерот на Гранд, исто така му е многу тешко, а Лепа Брена сè уште не објави за смртта на тапанарот, но се чини дека пејачката нешто претчувствувала со својот пост на Инстаграм.

Имено, не се случува толку често  Лепа Брена да објавува на својот Инстаграм профил слики од времето кога настапуваше со групата “Slatki greh”, но таа објави дел од песната од тој период на својот профил.