Лескање на Новак во Марбела: Џоковиќ сподели видео од овој потег што го одбележа тренингот

20 мај, 2020
Насловна

Најдобриот тенисер на светот, Новак Џоковиќ, го изведе тренингот на терените во Марбела, но овој пат без прекршувања што беа утврдени за време на пандемијата на вирусот корона!

Да ве потсетиме, неодамна имаше збунетост и погрешно толкување на правилата за време на еден од тренерите на Новак, така што Србинот би можел да тренира во среда без никакви проблеми.

Во меѓувреме, тој доби дозвола од градот да биде единствениот што ќе ги користи споменатите терени, а за време на обуката го посети и градоначалникот на Марбела, Ангела Мунјос.

– Благодарам на Новак што е верен во нашиот град, кој постојано го посетува и во кој одмара со неговиот брат Марко и неговото семејство воопшто – рече Мунјос

View this post on Instagram

☄️☄️☄️

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole) on