Лесно е да се повредат овие три знака, дури и да не ги знаете!

28 април, 2020
ЗНАЦИ насловна

Некои хороскопски знаци се цврсти како и карпите. Но, кои се оние чии нежни чувства најлесно се повредуваат?

Рак

Можеби најчувствителниот хороскопски знак. Колку сакаат да примаат љубов, толку многу сакаат и да ја даваат. Без разлика дали потекнува од семејство, пријатели или партнери, тие навистина уживаат во љубовта и ако не им е возвратена, може да бидат длабоко повредени. Најдобар начин за да се справите со ракот, само да не ги повредите неговите чувства.

Шкорпија

Шкорпиите всушност имаат многу меко срце, без оглед како изгледате. Само за да избегнат да бидат повредени, тие ги кријат своите чувства. Тие не сакаат да бидат одбиени и ако се чувствуваат на тој начин, тогаш тоа може да биде голем проблем.

Може да обрне внимание дури и на најмалите детали. Тие ќе забележат ако ги искористувате, дури и кога мислите дека не знаат.

Риба

Рибите длабоко веруваат во лојалноста, па затоа ќе ви дадат сè што имаат, но за возврат го очекуваат истото. Никогаш не можете да бидете „на половина пат“ со нив, и бидејќи тие често мечтаат, честопати се случува да имаат нереални очекувања. Ова е причината зошто тие се толку ранливи – ако не сте подготвени да им дадете сè, подобро е дури и да не стапите во контакт со нив.