ЉУБОВНАТА ПРИКАЗНА НА ВЕЉКО И БОГДАНА РАЖНАТОВИЌ ЗАПОЧНА НА НОВА ГОДИНА: Малкумина знаат кој ги спои! Таа е ВИНОВНИКОТ!

4 јуни, 2020
2061585_screenshot-2_ls

Љубовната приказна на Вељко и Богдана Ражнатовиќ започна благодарение на Анастасија, која беше провокатор. Наследничката на Цеца се здружи со најстарата сестра на Богдан, Наташа, и штом се запозна со сегашната сопруга на Вељко, сфати дека нејзиниот брат и таа ќе бидат идеалниот пар.

„ Се започна минатата година на Копаоник, во новогодишната ноќ. Наташа, нашата втора ќерка и Анастасија се познаваа, така се запознаа Вељко и Богдана. Можеби тој немал досега таква девојка како неа“ истакна господин Родиќ.