Љубовта на Вељко и Богдана е како на филм! Само погледнете ја оваа фотографија и се ќе ви биде јасно

4 мај, 2020
Naslovna

Вељко Ражнатовиќ и неговата сопруга Богдана наскоро ќе станат родители, а нивната љубов секој ден се засилува. Имено, на својот профил на Инстаграм, Вељко сподели story за тоа како ја бакнува својата сопруга, а бидејќи тој е често во природа деновиве, тие сакаа да имаат убав ден заедно и да живеат.