Луѓето се плашат да го гледаат овој филм: виновен е за смртта на 60 луѓе!

11 мај, 2020
филм

Овие денови на друштвените мрежи сè почесто се зборува за филмот Antrum, за кој велат дека е проколнат и смртоносен. Филмот предизвикал смрт кај 60 луѓе и неговото гледање се смета за опасно.

Велат дека филмот излегол уште во далечните 1970 години, но станал достапен за гледање дури во 2018 година, кога е најдена копија од филмот. Луѓето тврдат дека филмот мистериозно исчезнал на 20 години и дека сега повторно се појавил.

Во описот за филмот, гледачите се предупредени да бидат внимателни во гледањето.

“Филмот за кој се зборува дека бил изгубен е проколнат. Се работи за момче и девојче кои влегуваат во шумата за да ја спасат душата на своето починато милениче. Тие стигнуваат на местото каде ѓаволот паднал кога бил протеран од рајот. На тоа место децата почнуваат да копаат дупка до пеколот”, напишано е во описот.

Во предупредувањето пишува дека актерите, режисерот, продуцентите и дистрибутерите не одговараат за она што може да им се случи на гледачите за време на гледањето на филмот.

Многу корисници го гледале филмот. И додека некои тврдат дека по гледањето им се случувале чудни работи, други сметаат дека тоа е измама.