Луна откри дека треба да плати долг од 10 000 евра! Таа му шепна сè на Марко,а и Анабела е вмешана во тоа!

22 мај, 2020
Naslovna

Луна Џогани му откри на своето момче Марко Миjковиќ дека мора да плати даноци во висина од 10.000 евра.

Луна му го шепна тоа на Марко додека лежеа во дневната соба во ријалити шоуто Задруга.

Таа тогаш изјави дека парите, всушност, треба да ги дадат на нејзината мајка Анабела, бидејќи таа плаќала даноци за тоа.

– Добив 10.000 евра … Морам да и ја дадам на мајка ми, таа ми плати сè. Тоа се заснова на тоа колку заработувам – рече таа, додека Марко цело време ја гледаше збунето.

– Не знам, таа не ми кажа детално. Таа ми рече дека станува збор за 10.000 евра. Плаќаме на рати – додаде Луна.