Луна во солзи поради Марко! Еве што вели Гаги!

28 април, 2020
2210369_screenshot-11_ff

Луна Џогани плачеше за расправија со Маркo Миљковиќ. Таа го излажа дека се видела со своето поранешно момче, Ненад Синделиќ Гастоз, и се пожали на нејзиниот татко Гаги Џогани.

„Седум дена да не разговарам со него, дали знаеш што е тоа за мене, смртна казна. За седум дена, ништо нема да се промени. Тој ќе рече дека не верува во мене, му кажав сè, спомнав луѓе што не треба да ги спомнувам, сега сите се слободни да кажат како беше “, рече Луна низ солзи.

„Па, што и да си била со него?“, Праша Гаги.

„Јас не, јас не, јас никогаш немаше да бидам со него, особено откако страдав за него. Зошто ми се случуваат вакви работи, дали сум јас толку лош човек?”, рече Луна.