Манекенката ги покажа голите гради – Фотографијата која е 18+ направи хаос на Instagram!

15 ноември, 2020
бела

Наскоро ќе биде отстранета манекенката Бели Хадид од Инстаграм.

Причина?

Брадавици!

Манекенката позираше во гаќи и црвени чизми за да ги извести своите придружници дека колекцијата гардероба, чии приходи од продажбата ќе бидат наменети за добротворни цели, е распродадена!

Видете ја објавата пред да биде забранета од Инстаграм!