Марија создаде хаос во самиот центар на градот, а причината ќе ве остави без текст

27 април, 2020
3

Марија Шерифовиќ снимаше спот за победничката песна на Евровизија од 2007 година. “Молитва” грмеше во сред Белград.

Спотот за песната “Молитва” ќе се емитува во специјална емисија која ќе биде емитувана во мај на денот кога беше планирано финалето на Евровизија. Она ја избрала баш оваа песна дека има симболично име, поготово сега кога владее корона вирусот.