Мери-Кејт Олсен се разведува од Оливер Саркози. Исфрлена од станот, без пари и можност да го користи своето богатство!

15 мај, 2020
kejt

Поради пандемијата, Њујорк замре. Затоа сите бракоразводни парници се стопирани.

Мери-Кејт Олсен поднесе барање за развод од нејзиниот сопруг Оливер Саркози (50), а сега таа нареди „итен трансфер“ на нејзините предмети.

Модната дизајнерка и поранешна актерка го поднесе барањето за развод на 17 април, но сè беше запрено поради пандемијата. Потоа беше кажано дека судовите во Њујорк „не прифаќаат барања за развод за време на пандемија“.

Оливер и нареди на Мери-Кејт брзо да се исели од нивниот стан и да се пресели во Њујорк, но тој не и кажа дека не ја платил киријата за станот.

Иако Мери-Кејт и нејзината сестра Ешли се меѓу 11-те најбогати луѓе во светот, креаторот во моментот не е во состојба да управува со својот имот затоа што е во процес на развод, а со тоа и поделба на имотот. Затоа, тој не може да ги подбири обврските за изнајмување стан.

Погрешното време за развод од милионер направи просјак.