„Ми недостигаш“: Тамара Тодевска не го заборава својот најдобар другар Влатко Илиевски

1 декември, 2020
tamara

Македонија изгуби многу, македонската естрадна сцена изгуби многу, но најмногу изгубија луѓето од чие секојдневие тој беше дел, а една од нив дефинитивно е Тамара Тодевска.

Никој не го заборава прекрасниот синоок Влатко Илиевски, музичарот кој за жал прерано го изгубивме, а една од личностите кои чувствува најголема празнина по неговото заминување е Тамара Тодевска.

mi-nedostigash-tamara-todevska-ne-go-zaborava-svojot-najdobar-drugar-vlatko-ilievski-02.jpg

Тој беше нејзин најдобар пријател, кој обожаваше да минува време и со нејзината ќеркичка Хана.

mi-nedostigash-tamara-todevska-ne-go-zaborava-svojot-najdobar-drugar-vlatko-ilievski-04.jpg

Тамара објави фотографија од Влатко и Хана и напиша: „Посакувам да беше тука… Ми недостигаш“.

mi-nedostigash-tamara-todevska-ne-go-zaborava-svojot-najdobar-drugar-vlatko-ilievski-03.jpg

Минаа повеќе од 2 години од смртта на рокерот со нежна душа, но како да беше вчера. Влатко почина на 6-ти јули 2018-та, на само 33-годишна возраст.