Милан Станковиќ решил да се храни здраво, еве што му одговорила Марија Шерифовиќ!

22 мај, 2020
милан

Пејачот Милан Станковиќ им открил на фановите на Инстаграм дека решил во иднина да се храни здраво.

Пејачката Марија Шерифовиќ не одолеала, па му напишала во коментар дека и таа ја донела истата одлука.

– И јас ќе почнам од денес- напишала Марија, а Милан ја прашал “до кога”?

– До вечер, се разбира- му одговорила Шерифовиќ, на што Милан се насмеал.

View this post on Instagram

Mali #tb Krećem ponovo da se hranim zdravo, a vi?

A post shared by MILAN STANKOVIC (@milanstankovic) on