“Можам да се сликам и со целулит”: Тијана Дапчевиќ испрати силна порака до сите жени!

27 јуни, 2020
296561_halo-halo-09062020-0089_ff

Пејачката со волшебен глас и исклучителен стас отсекогаш воодушевуваше со својата витка линија и впечатлив стил, а сега научивме дека, за разлика од многумина, таа не ги користи програмите за уредување на фотографиите, што ги споделува на Инстаграм. Напротив – Тијана е горда на секој дел од своето тело, дури и на оние што другите би сакале да ги сокријат.

  • “Јас на море. Сега мајка ми би рекла: Тијана, не можеш да започнеш реченица со„ јас “. И велам дека можам и можам да се сликам со голи нозе, со целиот целулит на нив, затоа што е МОЈ, и нема да го филтрирам, затоа што секоја бразда на моето тело е моја, и секоја има своја приказна, на којашто сум горда” – напиша пејачката.
    Нејзините следбеници го поддржија ставот на Тијана и рекоа дека, со целулит или не, таа изгледа прекрасно.

Извор: glossy espresso.rs