Можеби ќе се изненадите кога ќе видите кој е на оваа слика и колку години има тој

11 мај, 2020
Naslovna

Youtube секој ден станува сè поголем, и има простор за сè повеќе експерти за шминка кои собираат следбеници таму. Во последниве години, некои од владетелите на милионската индустрија на Youtube беа мажи што ставија шминка, а некои од нив како Џефри Стар или Џејмс Чарлс кои остварија милиони благодарение на нивните кариери на YouTube.

Фановите на Стар и Чарлс во последниве месеци ја открија британската starвезда на Youtube која станува се повеќе попопуларна заради нејзиниот специфичен изглед и начин на изразување.

Неговото име е Џон Меклин и тој е роден 1994 година. Него го следат повеќе од 700.000 луѓе на YouTube, и споделува совети за шминка и нега на кожата на неговиот канал.

Меклин е посебен заради неговиот специфичен говор, а многумина се шегуваат дека го гледаат неговиот канал не заради шминка, туку затоа што учат англиски. Илјадници луѓе се нафрлиле на видеата на необичниот Меклин и велат дека не можат да веруваат дека тој е човек во неговите средни дваесетти години. Многумина исто така ја нарекуваат блескава англиска верзија на Џефри Стар.