15 долгометражни порно филмови со одлични сценарија и одличен секс

17 април, 2020
Насловна

Гледањето порнографија е нормална вон-наставна активност за многу жени. Сепак, приказните во повеќето порно флики се насочени кон момчето за достава / маж за поправка што неочекувано се појавува. Зошто треба да жртвувате добро сценарио за одличен секс? Добијте порно што може да ги направи и двете.

Најдобрите и највозбудливите порно филмови честопати се оние што вклучуваат драма, врски и, знаете, работи освен HD пениси на екранот. Но, понекогаш тие можат тешко да се најдат. Во обид да бидеме корисни и да бидеме секс позитивни, ги заокруживме најдобрите долгометражни порно филмови – со етички стандарди, феминистички вредности, убава кинематографија и добра музика.

Овие се 15-те најдобри.

Barbara Broadcast

Perspective

A Taste of Joy

Last Tango

Diary of Lust

Memories within Miss Aggie

The story of Joanna

The Fashionistas

Pink Velvet 3 – A lesbian Odyssey

Half his age: A teenage tragedy

Sexual Chronicles of a French Family

Justice League XXX : An Axel Braun parody

Missing: A lesbian crime story

Babysitting the Baumgartners

Marriage 2.0