Бритни Спирс ја копира Лепа Брена: Сите го знаете овој спот, а потоа и американската sвезда во ИСТО ИЗДАНИЕ ?!

12 мај, 2020
брена

Лепа Брена сподели дел од своето старо видео кое го „копираше“ популарната пејачка Бритни Спирс.

Имено, дел од видеото на Брена од 1989та година, каде има златен костум и окови, Бритни го искористи за еден од своите спотови.

Бритни лежи на песок во речиси идентична облека, па Брена го сподели ова со своите следбеници на социјалните мрежи.