Џамбазов: Поминаа 13 години, а ние ништо не научивме од него…

16 октомври, 2020
igor i tose

На денот кога се навршуваат 13 години од трагичната смрт на Тоше Проеси, Игор Џамбазов потсети дека тој беше многу повеќе од пејач.

Поминаа 13 години, а ние ништо не научивме од него…“ напиша македонскиот шоумен.

View this post on Instagram

Тоше…

A post shared by Игор Џамбазов (@igordzambazov) on