Една од најдобрите отпеани песни за нашата татковина “Македонија” од Анте Поповски, изрецитирана на феноменален начин од Феноменалниот Игор Џамбазов

25 август, 2020
igor

Зборот е најсилен кога е од срце излезен.. Големиот Анте изрецитиран од феноменалниот Игор…