ЕКСЛУЗИВНО: Погледнете го ХИТОТ што докторите и другиот медицински персонал го снимија за сите пациенти од Корона во светот

19 април, 2020
ЕКСЛУЗИВНО: Погледнете го ХИТОТ што докторите и другиот медицински персонал го снимија за сите пациенти од Корона во светот

Човекот не би опстанал доколку на планетата покрај тие залутаните не живееа и живеат вистински луѓе со вистински вредности. Уживајте во песната наменета за сите нас.