Грешки на најдобрите режисери во култни филмови

26 јуни, 2020
greski

Фановите на филмови и серии обично се поделени во две групи – оние кои со задоволство гледаат вакви достигнувања и оние кои обрнуваат внимание на најмалите детали и подоцна темелно го анализираат она што го гледале. Меѓутоа, понекогаш се случува за време на снимањето, да не се одвива сè како што било планирано, па одредени грешки се јавуваат од страна на продуцентите, актерите, но и уредниците, што секако остана забележано од публиката.

Во продолжение на овој текст, ви прикажуваме неколку видеа на одредени неправилности и нелогичности што можеби досега не сте ги забележале.

„Монтевидео, Бог те видео“ – Режисер Драган Бјелогрлиќ

“Пиратите од Карибите”

“Гладијатор”

“Самрак”