Каролина: Не може да се заборави некој кој направил толку многу за паметење

16 октомври, 2020
karolina

Објавувајќи заеднички фотографии, македонската пејачка Каролина Гочева, на денот кога се одбележуваат 13 години од неговата смрт, порача дека Тоше Проески никогаш не може да биде заборавен.

Не може да се заборави некој кој направил толку многу за паметење. Засекогаш во нас… 13 години без наш Тоше, напиша Каролина на Инстаграм.