Моќната филмска убавица ветува: Ќе ви се исплати чекањето! (ВИДЕО)

16 јуни, 2020
иоуо

Новиот филм за Чудесната жена ќе го гледаме подоцна отколку што е најавено!

Првично, филмот „Чудо од жена 1984“ требаше да излезе на 13 декември минатата година, а потоа на 1 ноември, а потоа повторно на 5 јуни, и тоа се сите померувања пред светот да слушне за вирусот корона!

Пандемијата ја премести премиерата на 14 август годинава во март, но тоа ќе го видиме сепак сега во октомври.

Водечката актерка Гал Гадот напиша на Инстаграм дека новиот датум на премиерата е 2 октомври годинава.

„Конечно, јас сум многу возбудена! На сите обожаватели кои чекаа со нас, благодарам! Без вас, немаше да го сториме тоа. Не можам да дочекам да го видам филмот, ќе вреди да се чека“, напиша таа.