МОРА да се види! Новиот документарен филм “OUT OF SHADOWS” што вчера за прв пат излезе на Јутуб , само за еден ден предизвика лавина реакции во ЦЕЛ СВЕТ! (Видео од целиот документарец)

22 април, 2020
МОРА да се види! Новиот документарен филм “OUT OF SHADOWS” што вчера за прв пат излезе на Јутуб , само за еден ден предизвика лавина реакции во ЦЕЛ СВЕТ! (Видео од целиот документарец)

“Вмешаноста на информативните агенции во Холивуд” .

За жал документарниот филм е на Англиски јазик и ќе биде вистинска БОМБА за сите што добро го говорат.