Не можете да не го сакате: Најдобрите улоги на Кијану Ривс

3 септември, 2020
256365985f4f8c7315a90645194688_v4_big

Уникатниот изглед и криптично-етеричната убавина на Кијану Ривс станаа очигледни во овие филмови од пред повеќе од триесет години.

Bill & Ted’s Excellent Adventure (1989) & Bill & Ted’s Bogus Journey (1991)

My Own Private Idaho (1991)

Point Break (1991)

Speed (1994)

The Last Time I Committed Suicide (1997)

The Matrix (1-2-3) (1999-2003-2003)

Street Kings (2008)

John Wick (1-2-3) (2014-2017-2019)