Погледнете го премиерното видео “No time to die” направено од Били Ејлиш за новиот филм на Џејмс Бонд!

2 октомври, 2020
били ејлиш

Били Ејлиш најпрво објави на својот Инстаграм профил вчера, а потоа на својот ЈуТјуб канал денес го објави целиот видео запис за песната „Нема време да умре“, што е главна тема на 25-то продолжение на франшизата Џејмс Бонд.

Покрај претпоставувањето кој ќе биде новиот Џејмс Бонд по овој филм (бидејќи Даниел Крег се пензионира), се зборуваше многу и пишувавме дека Били е најмладиот уметник што некогаш ја отпеал главната тема за Бонд филм.

Црно-бело видео во кое Били пее пред ретро микрофон додека сцените од најновата промена на филмот Бонд (некои што не можевте да ги видите во приколката) е потпишано од Даниел Клајнман, кој е одговорен за сите филмови за Бонд од 1995 година односно од филмот „Златно око“.

Погледнете подолу како изгледа ова видео.