Симон Кауел сакаше Хајди Клум да ја замени со Ерик Стонестрет, откако таа се разболе на America’s Got Talent

18 јуни, 2020
кмлкмлкм


На половина пат низ вечерашната епизода на американскиот „America’s Got Talent“, водителката Тери Крувс ја извести публиката дека, Хајди Клум не се чувствува најдобро. Кога епизодата беше снимена минатата пролет, исто како што појавата на коронавирус почна да се шири, таа се разболе на сетот и беше ослободена, доживеа треска и воспалено грло. Нејзиниот колега судија Симон Коуел, исто така, ко-креатор и извршен продуцент на шоуто, им откри дека тие имаа само неколку часови пред да се решат да ја заменат Клум привремено со новиот судија Ерик Стонестрет.


Клум била тестиран за коронавирус откако се разболела и тестот покажал негативен резултат, но Кауел (60) откри дека треба да размислат брзо за замена.


Продуцентите се согласија дека тоа би било добра идеја, „затоа што Софија и Ерик работеа заедно и имаат хемија“. Кауел го нарекол Стонестрет, кој го играше Камерон Такер на сите 11 сезони на Modern family , „вистински војник“ за влез, „во последен момент“. Во епизодата од вторникот, исто така, се гледа како продукцијата беше предизвикана од пандемијата, при што публиката на крајот се елиминираше а сезоната продолжи да се снима, иако Коуел рече дека тоа им помогнало на судиите да се поврзат со натпреварувачите.