Слушнете го новиот хит на перспективната поп пејачка Коза издаден вчера во Лондон. Коза – Hold My Breath

23 април, 2020
Слушнете го новиот хит на перспективната поп пејачка Коза издаден вчера во Лондон. Коза – Hold My Breath

Коза е млада поп изведувачка од Турција што ја афирмира својата мизика ,каде не ако не во Лондон. Синоќа ја објави втората песна работена во изолација во познато Лондонско студио. Ова е нејзин втор хит издаден оваа година.Слушнете ги двата, нема да зажалите.Коза е веќе афирмирана во Турција, но светска кариера полесно се гради од Лондон нели?:)